Artikkel

Tor Helge Luraas; en mann med mange talenter

13. mars 2018TIL-TAK ansatt

Tor Helge Luraas hadde 17 års erfaring som ansvarlig for den datastyrte maskinparken i en liten treindustribedrift i Tinn før han begynte som selger for TIL-TAK AS.

«Det er spennende å være på farten hele tiden; kundene jeg møter er oppriktig interessert i løsningene fordi det gir dem mer verdi inn i hvert byggeprosjekt» forteller han. «Det er hyggelig å kunne gi gode tips og veiledning».

Liker å treffe nye mennesker, men deilig å komme hjem til forskjellig pusling og kos med barna.

I tillegg til å være mye ute å reise har han også ansvar for sine to yngste barn annenhver uke. Med 4 voksne barn, som også kommer hjem fra tid til annen, blir familien den viktigste fritidsinteressen. Den tiden som ellers er til overs kjører han gjerne motorsykkel, som til vanlig står hjemme under terrassen.

«Jeg har også TIL-TAK hjemme» forteller han med et smil. Da jeg kjøpte et eldre hus med en pill råtten terrasse, måtte jeg rive den gamle, og bygge ny. Da var det moro for meg å legge TIL-TAK Light med svillepapp på bjelkene. Godt at motorsykkelen kan stå tørt og fint, smiler han.

Ilustratør som hobby

Når han skal koble av er han glad i å tegne. Hvis sjefen trenger en morsom tegning til markedsføringen, er ikke Tor Helge vond å be.

Vurderer du å bygge terrasse – eller få tett terrassegulv? Kontakt oss for mer informasjon om våre produkter.

(Denne artikkelen er mer enn 3 år gammel)

Relaterte poster

6. mars 2018

Tom-Jakob, en helstøpt kjernekar

I terrassesesongen er han mye på farten med over 100 byggevareforretninger som han forsyner med økt kunnskap, orden og godt humør. Ved siden av dette er han familiefar og pappa til to gutter, fotballtrener og styremedlem i fotballstyret. Det er med andre ord fullt opp i kalenderen til Tom-Jakob Egelandsdal! Liker å bygge gode relasjoner […]

16. april 2018

Møt vår selger, Stig Thorstensen

-Det beste med jobben min er å sette meg inn i kundenes behov og foreslå ulike løsninger som er tilpasset dem, forteller Stig Thorstensen, salgsrepresentant i TIL-TAK. Stig er områdeansvarlig for Vestlandet og Midt-Norge. Her gjør han seg klar for å delta på en butikkåpning i Volda. Løsningsorientert -Det har nok hjulpet meg fram i […]

13. februar 2018

70-åring i farta

Det er tidlig formiddag i Kobbervikdalen 63 i Drammen hvor TIL-TAK holder til. En lastebil er i ferd med å rygge inn mot den store porten, som deretter åpnes opp. Inne på lageret blant masse varer ser vi en rød gaffeltruck som kjører mellom hyllene, og som henter fram varene som lastebilen skal ta med […]

opp

Lukk

  • Registrer deg
Mistet passordet ditt? Skriv inn brukernavn eller e-post adresse. Vi sender en link for å lage et nytt passord på e-post.