Artikkel

Stolper mellom bjelker

4. mai 2021

Her er en løsning på utfordringen med gjennomgående stolper som går mellom bjelkene.

For å kunne få det tett rundt en stolpe som går mellom to bjelker foreslår vi følgende løsning med TIL-TAK Light. (Denne løsningen lar seg greit utføre under de eksisterende terrassebordene, men for å best kunne vise fremgangsmåten er alle illustrasjoner uten terrassebord.)

Denne løsningen kan også være aktuell dersom det er andre gjennomgående objekter midt mellom to bjelker, takrenne-nedløp f. eks.

Stolper inntil en av bjelkene

Dersom stolpen ligger inntil en av bjelkene løses dette på følgende måte:

Se forøvrig vår monteringsanvisning for utfyllende detaljer

Relaterte poster

10. mai 2021

Tett mot gammel vegg

Hvordan får jeg det tett mot gammel vegg? I mange tilfeller kan det være vanskelig å finne ut hvordan det skal kunne bli helt tett i overgangen mellom terrassen og en gammel vegg. Ideelt sett så bør jo bjelkelaget på terrassen være forankret i konstruksjonen på huset, og ytterpanelen på huset bør da begynne først […]

4. mai 2021

Hva gjør jeg når det er skrå vinkler?

Ikke alle verandaer er helt A4, noen ganger er det skrå vinkler, og noen ganger blir man nødt til å gjøre spesielle tilpasninger. I de følgende bildene er det forsøkt å vise hvordan dette kan løses. Illustrasjonene er ment å være veiledende og til inspirasjon. De må ikke forstås som den absolutt eneste riktige løsningen […]

26. mars 2021

Hvordan løse doble bjelker?

Doble bjelker kan mange ganger virke som et problem dersom det skal monteres TIL-TAK Original Noen ganger er terrassen allerede laget, uten at det er tenkt at den skal tettes med TIL-TAK. Man kan da møte på utfordringer av mange slag. Typisk kan være at bjelker har blitt skjøtt ved å laske de sammen på […]

opp

Lukk

  • Registrer deg
Mistet passordet ditt? Skriv inn brukernavn eller e-post adresse. Vi sender en link for å lage et nytt passord på e-post.