Gór-Stal; den moderne PIR isolasjonsfabrikken

27. januar 2023

Gór-Stal har vært på markedet som produsent av sandwich paneler i over 17 år, og levert løsninger for industri-, bolig- og landbrukskonstruksjon. Gjennom denne fabrikken kan vi tilby et bredt utvalg av moderne vegg-, tak- og kjølende sandwichpaneler med PIR kjerne.

Gór-Stal

Hvordan det hele begynte med sandwichpaneler

Gór-Stal ble etablert i Polen i 2003. Det hele begynte med ansettelse av 3 personer. 3 år senere ble ytterligere 25 ansatte rekruttert til salgs-, vedlikeholds- og lageravdelingen for montering av den nye produksjonslinjen. Produksjonen av sandwichpaneler med polyurethankjerne begynte i 2007 i Gorlice. I de påfølgende årene økte sysselsettingen jevnt – for øyeblikket sysselsetter selskapet over 200 personer.

Grunnleggerne av Gór-Stal

Den ene av grunnleggerne og medeierne av selskapet er Adam Górski, en kjent investor fra Nowy Sącz. Den andre grunnleggeren er Franciszek Kluba, en forretningsmann fra Krakow som driver med handel og produksjon av stålprodukter.

Ny isolasjonsfabrikk i 2015

I november 2015 åpnet selskapet en ny isolasjonsplatefabrikk i Bosnia med en beslektet forretningside. TermPIR®-plater designet for moderne isolering av tak, vegger, gulv og andre skillevegger i bolig- og industribygg.

Gór-Stal

Gór-Stal leverer et bredt spekter med produkter

Selskapet har et bredt spekter av Sandwich paneler og PIR isoleringsplater. Disse brukes eksempelvis i bygging av industri-, handels- og kontorhaller, fryserom, frysere og landbruksbygg. En rask og enkel installasjon, og muligheten til å utføre arbeidet selv under vanskelige værforhold, er heller ingen ulempe.

Kvalitet og miljø og ledelse

Vi snakker ofte om «kvalitetssertifikater», «pålitelighetssertifikater», «godt firmasertifikater» osv. Det er mange navn. Alt kommer likevel med én fellesnevner. Hensikten med å ha et slikt sertifikat er å få et dokument som bekrefter soliditeten og påliteligheten til selskapet. I tillegg er sertifikatet et bevis for kundene på at selskapet er til å stole på og opererer rettferdig i markedet.

ISO 9001 og ISO 14001 sertifikater bekrefter selskapets samsvar med internasjonale standarder for kvalitetsstyring og miljøvern. De siste ISO-standardene krevde at vi implementerte anerkjente risikostyringsmetoder i Europa. System 1 AVCP-sertifikat (for sandwichpaneler) vitner om kontinuerlig tilsyn av det meldte organet over produksjonsmetoden og de deklarerte parameterne for sandwichpaneler. I dette sertifiseringssystemet blir branntestprøver tatt tilfeldig og testet av et uavhengig sertifiseringsorgan.

TermPIR®-platene har, i tillegg til CE-merket, Keymark-merket. Merket er anerkjent på det vestlige termiske isolasjonsmarkedet, og er beregnet for high-end produkter. Dette sertifikatet bekrefter produsentens overholdelse av høye krav til blant annet måten produksjonen utføres på, testing og deklarasjon av parametere (spesielt termisk).

Alle parametere i ytelseserklæringene blir periodisk og tilfeldig verifisert av Keymark-laboratorier. Kvaliteten og sikkerheten til produktene bekreftes også av databaseoppføringer i Nederland (EPDB), Tsjekkia (SVT) og Sverige (BVB, Sundahus).

For tiden er Gór-Stal i ferd med å implementere ytterligere kvalitetssertifikater: ATG for Belgia, KOMO for Nederland og Zulassung for Tyskland. Å ha ovennevnte sertifikater er også forbundet med konstant tilsyn med produktene.

I gjennomsnitt revideres månedlige Gór-Stal-fabrikker og produktene testes i anerkjente institutter i Tyskland, Belgia, Nederland, Sverige, Finland, Ungarn og Slovakia og kontrolleres av nasjonale forskningsenheter som har EU-meldinger: Certbud, ICiMB, IMBiGS, PCBC og ITB. Selskapets produkter garanterer høyeste kvalitet.

Takker for tilliten

Gór Stal takker for tilliten som en anerkjent produsent av termPIR®-isolasjonsplater og sandwichpaneler, og utvider stadig produktspekteret og tilbyr løsninger som er skreddersydd for behovene til de mest krevende kundene.

opp

Lukk