termPIR® AL isolasjonsplate; -en bestselger

27. januar 2023

termPIR® AL-isolasjonsplaten er en uslåelig løsning for å øke energieffektiviteten til hjemmet ditt. I fjor solgte fabrikken over 2.000.000. m2 av akkurat dette panelet. Hvordan skjedde dette? Les og se hvor interessant dette produktet er og hvorfor det er verdt å investere i bedre isoleringseffekt.

termPIR®

termPIR® AL hva er det?

termPIR® AL isolasjonsplater består av en varmeisolerende kjerne laget av stivt PIR-skum, beskyttet på begge sider med et gasstett belegg bestående av aluminium (AL), papir og polyetylen. PIR skum brenner ikke, og suger ikke til seg fuktighet, samtidig som den ikke avgir farlige gasser.

Bruksområder for termPIR

Det er mange bruksområder til termPIR® AL isolasjonsplater. De kan brukes til å isolere et skråtak i over- og under-sperresystemet. Perfekt for flate tak og terrasser. Du kan bruke PIR-plater til yttervegg, skillevegger, kjellervegger og grunnmurer, du kan bruke dem til å isolere loft, isolere gulvene på bakken. Den kan også brukes for isolering av utvendige dekker med sveising av membran direkte oppå PIR isolasjonen uten ekstra brannbeskyttelse.

Det koster mer; -hvorfor er det verdt det?

termPIR® isolasjonsplate:
-den har et høyt nivå av termisk isolasjon: λD = 0,022 W / mk
-den er trykkfast og har stor motstandsdyktighet meot mekaniske og kjemiske påkjenninger
– σ10 = 150kPa (30 ≤ dN <140 mm)
-den deformeres ikke under bruk
-den er lett – bare 120 mm tykke plater veier 3,6/ kg/ m
-den har høy vannmotstand – vannabsorpsjon under 2 %
-den kan installeres hele året
-den er motstandsdyktig mot biologiske og kjemiske stoffer
-du trenger ikke å bekymre deg for sopp og mugg eller gnagere og insekter
-den er brannsikker
-du trenger ikke en spesialist for montering.

Pir vs annen isolasjon

Tekniske data for termPIR®

De viktigste tekniske dataene:
Standard platedimensjoner [mm]: 600 x 1200; 1200 x 2400
Tilgjengelige dimensjoner på platene: 1000 x 1200; 1200 x 1200; 1800 x 1200; 1200 x 3000
Tilgjengelige platetykkelser [mm]: fra 20 – 250 mm
Freste kanter for å lette montering og øke termisk isolasjon.

Ikke overbevist enda? Sertifikater og kvalitetssystemer

Sprawdź nasze Certyfikaty i Atesty: CE-merke, ISO 9001, ISO 14001-systemsertifikater, EN 13165 + A2 og EN 13172-samsvar, EPD-miljøerklæring (type III), miljøsertifikat (type III), CO2-fotavtrykk Leed & Breeam), grønt kort, PZH-sertifikat, VOC , Kvalitetsmerke og Keymark sertifikat, Termiske egenskaper tester: ITB Brannklassifiseringer: ATG (50 mm – 200 mm), KOMO Board basert på SVT-produkter, i bunnen av EPDM, BVB, SWAM, SundaHUS-produkter.

Prøv oss!

Produsenten har tusenvis av fornøyde kunder. Vi inviterer deg til å gjøre deg kjent med våre tilbud. Mer informasjon på: www.termpir.eu

opp

Lukk