Artikkel

En fornøyd kunde forteller

21. august 2020bodplass, carport, grunnmurspapp, Prisgunstig, rådgivning, redskapsbod, sportsbod, TERRASSE, terrassebeslag, terrasseplater, tett terrasse, tett terrassegulv, TIL-TAK, uteplass, uterom

Hei igjen og tusen takk for deres epost :- )

Og tusen takk for tipset ditt!

Jeg bestemte meg til slutt for å rive av de gamle greiene og legge helt nytt TIL-TAK. Jeg hadde allerede «strippet» terrassen helt ned så da tenkte jeg at det var likeså greit å legge på helt nytt for å få «perfekt» resultat da jeg først var igang. Da fikk jeg liksom bygget opp terrassen så bra som det kan bli helt fra bunnen av siden alt skulle skiftes uansett. Brukte «svillemembran/-papp» helt inn mot husveggen med overlapp over den første raden med plater.

Se bilder:

Det var enkelt å montere; vi brukte ca 1 dag på demontering av de gamle platene. 2 dager gikk med på monteringen inkludert kjøring til Maxbo Stormarked Ilebrekke/Tønsberg for innkjøp av alt som trengtes for montering.

Har foreløpig bare testet taket med hageslangen (med rikelig med vann) og det virker helt tett :- )

Derfor er jeg så langt strålende fornøyd, med endelig (!) å få helt tett tak, da jeg har carport og bod under terrassen :- )

Tusen takk for et knallbra produkt :- )

Ha en super dag :- )

Vennlig hilsen

Kristian Hansen

Relaterte poster

28. mars 2020

Smarte løsninger

Smarte løsninger: Her viser vi bilder og detaljer for hvordan du kan gjøre best mulig avslutning mot husvegg og ytterkanter. Når du planlegger din nye uteplass under terrassen, vil vi at du skal få en helhetlig og varig løsning som er fin å se på og som varer i over 20 år. Hvordan du monterer […]

Her vises et innredet areal under terrassen, med utekjøkken, spisegruppe og innglassing 6. mai 2019

Fikk uteplassen forvandlet med hjelp fra Team Otto og TIL-TAK

Når man ser hva vi har fått ut av arealet som tidligere var unyttbart, og bare stod som et skille mellom hus og hage, er vi overveldet

21. august 2020

Hvordan lede vannet sikkert ned i takrennen?

Noen ganger kan høyden fra TIL-TAK platene og ned til takrenne bli stor. I slike tilfeller anbefaler vi følgende løsning: Klipp av kantene, og brett platebunnen ned i takrenna. Dette må gjøres med platene FØR montering. Resultat: Vannet ledes effektivt rett ned i takrenne! For flere gode tips, se her:

29. august 2018

Fra fuktig hundegård til familiens oase!

Endelig kan vi få full uttelling for utearealene rundt huset. Alt vi har gjort er å utnytte et allerede bebygget areal på en bedre måte! Jørgen Lindland hadde tidligere en fuktig hundegård på utsiden av huset sitt. Etter at han bestemte seg for å bygge ut terrassen og legge tett terrassegulv, har familien fått en […]

opp

Lukk

  • Registrer deg
Mistet passordet ditt? Skriv inn brukernavn eller e-post adresse. Vi sender en link for å lage et nytt passord på e-post.