Kari Rom

10. mai 2021

TIL-TAK sin stemme utad!

Kari er TIL-TAK sitt ansikt utad, -eller rettere sagt stemme. Det er som oftest henne du først møter dersom du ringer vårt sentralbord. Hennes blide og positive stemme og gode humør er det aldri helt feil å bli møtt med!

I tillegg til å være firmaet stemme, har hun også mye å gjøre med alt mulig annet kontorarbeid. Ordrebehandling er i de mest hektiske periodene kanskje det som tar aller mest tid. Ellers så har hun også gjennom årene tilegnet seg bra kunnskap om produktene våre. Hun kan derfor også ofte gi gode svar når kundene lurer på noe praktisk. Hvis ikke er hun rask med å henvise videre til noen andre som kan svare.

Kari og fritid

Det er ikke så mye vi vet om fritiden til Kari, men en sjelden gang får vi lokket henne med på noen av firmaets turer.

Oppfordringen er derfor ganske klar: ønsker du å bli møtt av en positiv stemme, og har spørsmål om TIL-TAK? Ring 32 83 03 00. Sjansen er da stor for at det er Kari du først møter på.

Relaterte poster

7. mai 2021

Siv Egelandsdal

Siv er det siste skuddet på stammen på «TIL-TAK treet». Hun begynte sommeren 2020, og har raskt blitt en av gjengen. Som person er hun utadvendt, omgjengelig, blid og full av energi, noe som kommer godt med når hverdagene er hektiske. Med tittelen; Lager- og produktsjef, er ikke mye av det som foregår hos TIL-TAK […]

25. mars 2021

Petter Espegard

Møt Petter Espegard, gründeren av Til-Tak AS Dette er mannen som tok en ide, og gjorde et levebrød ut av det. Veien fra ide til handling er som regel ikke lang for denne mannen, og dette er sannsynligvis også noe av hemligheten bak TIL-TAK sin suksess. Han har som regel mange baller i lufta, og […]

16. april 2018

Stig Thorstensen

Møt vår selger Stig -Det beste med jobben min er å sette meg inn i kundenes behov. Slik kan jeg foreslå ulike løsninger som er tilpasset dem, forteller Stig. Stig er områdeansvarlig for Vestlandet og Midt-Norge. Her gjør han seg klar for å delta på en butikkåpning i Volda. Løsningsorientert -Det har nok hjulpet meg […]

6. mars 2018

Tom-Jakob Egelandsdal

En helstøpt kjernekar! I terrassesesongen er Tom-Jakob mye på farten! Han har over 100 byggevareforretninger som skal forsynes med økt kunnskap og orden. Dette gjøres selvsagt med godt humør! Ved siden av dette er Tom-Jakob familiefar og pappa til to gutter, fotballtrener og styremedlem i fotballstyret. Det er med andre ord fullt opp i kalenderen […]

13. mars 2018

Tor Helge Luraas

En mann med mange talenter Tor Helge hadde 17 års erfaring som ansvarlig for den datastyrte maskinparken i en liten treindustribedrift i Tinn Haugen Treindustri, før han først begynte som selger for TIL-TAK i 2014. Siden våren 2020, har han gått over fra å være distriktsrepresentant i den sørligste delen av Sør-Norge, til å være […]

opp

Lukk