hjelper deg å bygge smart!

Utnytt plassen under terrassen

hjelper deg å bygge smart!

Fremtidens brann- og lydskille mellom enheter

TIL-TAK Light: Tett resultat uten å ta opp terrasseplater

Ønsker du at plassen under terrassen skal kunne benyttes til lagring, oppbevaring, som uteplass eller kanskje som utekjøkken? TIL-TAK leverer innovative løsninger som gjør at du kan sikre at underlaget på terrassen/terrasseplater oppnår et 100% tett resultat. På den måten kan du unytte plassen under til akkurat det du måtte ønske.

TIL-TAK Light er synonymt med tett terrasse

For å oppnå et garantert tett resultat, er alt du trenger våre TIL-TAK Light terrasseduker (eller TIL-TAK Original dersom du bygger nytt). Med TIL-TAK Lights solide PVC-duker som festes direkte på bjelkelaget under terrassen, får du det uterommet du alltid har ønsket. Ikke nok med det, men den enkle prosessen vil føre til store besparinger i både kostander og tid.

En enkel løsning uten å røre terrasseplater

Det er ikke nødvendig å ta opp terrasseplater for å oppnå ønsket resultat, og så lenge du følger våre instrukser nøye vil selv en privatperson med lite erfaring kunne fullføre jobben på egenhånd. TIL-TAK er den eneste leverandøren av tette løsninger som tilbyr muligheten til å montere selv – og det til under 390 kr per kvadratmeter. Dette er et kostnadseffektivt alternativ som vil gjøre det mulig for deg å utnytte allerede eksisterende uteområde framfor å for eksempel måtte gå til innkjøp av en bod eller paviljong. Benytt gjerne vår beregningskalkulator for å anslå hva prisen blir for din terrasse.

Kjøp TIL-TAK Light i dag

Alle de store byggevarehusene i Norge fører våre produkter. Ta gjerne kontakt med din nærmeste leverandør av byggevarer for råd og tips angående TIL-TAK Light. Finn din nærmeste forhandler her.

Har du spørsmål angående våre produkter? Ta gjerne kontakt med oss. Vi bistår med glede, både om du er potensiell eller eksisterende kunde. Ring oss på 32 83 03 00 eller send en e-post til post@til-tak.no.

Ofte stilte spørsmål

Er det vanskelig å montere produktet på eksisterende terrasse/terrasseplater?

Dette er et produkt som skal festes til bjelkelag på eksisterende terrasser. Det skal med andre ord ikke festes direkte på terrasseplater.

Det viktigste når du skal montere produktene til TIL-TAK er at du følger instruksene nøye, og benytter deg av originalproduktene ved montering. Dersom du har gjort dette, garanterer vi et vellykket resultat som er 100% tett. Jobben kan fint utføres av en privatperson uten mye tidligere erfaring, spesielt med god veiledning fra blant annet videoene på vår nettside. Du kan også selvsagt be om råd fra de som jobber på ditt nærmeste byggevarehus eller ta kontakt med oss direkte for tips. Våre innovative produkter er designet for å gjøre jobben så enkel som mulig for deg, samtidig som at de er kostnadseffektive.

Hvilket av produktene deres bruker jeg på eksisterende terrasse?

For deg som har en eksisterende terrasse er TIL-TAK Light et godt egnet produkt. Du fester de solide PVC-dukene direkte på bjelkelaget under eksisterende terrassebord/terrasseplater. Dette gjøres ved hjelp av en plastprofil med glidespor som skrues fast. Plastprofilen festes så med fall fra husvegg til ytterkant av terrassen. Tre deretter duken inn i glidesporet fra ytterkant og inn mot husveggen. Den blir da hengende som en vannrenne mellom bjelkene. Med TIL-TAK Light får du utnyttet plassen under din eksisterende terrasse til det ytterste.

Er terrasseduken kun egnet for terrasser i andre etasje?

Det er mange fordeler med å benytte terrasseduken også på bakkenære terrasser. Du kan enkelt lede overflatevann vekk fra huset og grunnmuren ved å feste den solide, armerte PVC-duken til bjelkelag under terrassebord/terrasseplater på bakkeplan. Dette er viktig, ettersom det kan oppstå fuktskader på boligen dersom vannet ikke dreneres bort fra grunnmuren. Terrasseduken vil også hindre ugress i å vokse opp mellom terrassebordene, og sparer deg dermed for tid og krefter når det kommer til vedlikehold. Det er også gode muligheter for å lagre store mengder utstyr og materialer i takhøyder ned mot 0,5 meter.

Med andre ord – TIL-TAK Light kan benyttes under terrassen din uansett høyde, for eksempel dersom du ønsker ekstra lagringsplass eller trenger å lede vann vekk fra grunnmuren. TIL-TAK Light er dermed en svært god investering om du ønsker å ta vare på boligen.

Relaterte poster

6. mai 2019

Fikk uteplassen forvandlet med hjelp fra Team Otto og TIL-TAK

innglassing, tett terrassegulv, TIL-TAK, utekjøkken, uteplass, utestue
29. august 2018

Fra fuktig hundegård til familiens oase!

TIL-TAK
18. november 2020

Lavtbyggende isolering av flate tak

brannsikker isolasjon, damptett isolering, effektiv isolering, fuktbestandig isolasjon, isolere flate tak, isolere garasje, isolere utestue, Isolering, isolering uten kuldebro, isolert betongdekke, isolert dekke, isopor, lavtbyggende isolering, pir isolering, trykkfast isolasjon, vannfast isolasjon
6. november 2020

TermPIR – den nye generasjonen isolering

brannsikker isolasjon, dampsperre, etterisolering, fuktsperre, Isolering, isopor, pir isolering, pir skum
27. august 2020

Hva gjør jeg når det siste fakket er smalere enn 30 cm?

27. august 2020

Hva gjør jeg når det er skrå vinkler?

26. august 2020

Trenger du teknisk bistand?

24. august 2020

Er TIL-TAK dyrt?

24. august 2020

Rengjøring av TIL-TAK

21. august 2020

Stoppe lekkasjer på TIL-TAK Original

21. august 2020

Hvorfor så mye TIL-TAK pakningsmasse?

21. august 2020

En fornøyd kunde forteller

opp

Lukk

  • Registrer deg
Mistet passordet ditt? Skriv inn brukernavn eller e-post adresse. Vi sender en link for å lage et nytt passord på e-post.